Πράσινο Όνειρο

Αγαπητέ επισκέπτη ή μέλλοντα επισκέπτη της Τήνου,
ας ξέρεις πως το νησί που επισκέπτεσαι ή πρόκειται να επισκεφτείς έχει ανάμεσα στις πολλές ιδιαιτερότητες του και μια καθοριστική. Είναι ο τόπος όπου το Ιερό σμίγει με την Τέχνη για να δώσει έργα γνήσιας ομορφιάς αλλά και υψηλής πνευματικότητας.

Μια και ο χώρος δεν προσφέρεται για θεωρητικολογίες, σε κακοτράχαλες πλαγιές ανάμεσα στις πικροδάφνες των λαγκαδιών, θα βρεις στους περιστεριώνες την Τηνιακή ψυχή με τα πέτρινα και μαρμάρινα σύμβολα μιας αγάπης για την αιωνιότητα και στα εξωκλήσια τη λατρεία αυτής της αιωνιότητας.

Τα καταλύματα του “Πράσινου Όνειρου” (3 κλειδιών) αν και μέσα στην πόλη δεν βρίσκονται μακριά από ένα τέτοιο τοπίο. Όταν τα Φτιάχναμε, θέλαμε να συνδυάσουμε ένα καταπράσινο χώρο 6 στρεμμάτων με λεμονιές, κάκτους, πικροδάφνες, γεράνια, κυπαρίσσια και φιστικιές που είναι κοντά στην παραλία του Αγίου Φωκά (300μ) και στο κέντρο της πόλης (300μ), με την εξοχή όπου μπορείς να βρεις όσα προαναφέραμε.

18 σύγχρονα studios και διαμερίσματα θα σου επιτρέψουν να συνδυάσεις τις χαρές ενός παραδεισένιου χώρου με την άνεση μιας υψηλά ποιοτικής διαβίωσης. Κάθε studio ή διαμέρισμα έχει χώρο όπου μπορείς να καθίσεις δίπλα ή κάτω από τα δέντρα.

Πάπιες, παγόνια, καναρίνια, παπαγάλοι αλλά και κουνελάκια θα γίνουν οι σύντροφοί σου. Στο barbecue θα μπορέσεις να δημιουργήσεις τις γεύσεις σου. Ένας ανεμόμυλος, μια λιμνούλα με νούφαρα και χρυσόψαρα, ένας χώρος με καθιστικό σκιασμένος, το πάρκινγκ, ή παιδική χαρά αλλά και το συντριβάνι στην είσοδο, θα κάνουν τη ζωή μικρών και μεγάλων ομορφότερη και καλύτερη.